Кримінал

Водій у стані алкогольного сп’яніння кермував маршрутним автобусом

27 квітня близько опівдня на лінію «102» надійшла інформація від небайдужого чернігівця, що водій маршрутного автобусу № 23, який зараз рухається за маршрутом, перебуває за кермом нетверезим.

Заявник також повідомив державний номерний знак і напрямок, в якому поїхала маршрутка. На розшук транспортного засобу був орієнтований один із екіпажів патрульної поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

За кілька хвилин пасажирський автобус із відповідними держномером та номером маршруту патрульні помітили на проспекті Перемоги й дали водію сигнал зупинитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій, який скоїв ДТП, пропонував патрульним хабар

Під час спілкування з водієм поліцейські одразу звернули увагу на наявні у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд у медичному закладі, на який чоловік погодився. Результат медогляду на встановлення факту алкогольного сп’яніння виявився позитивним.

В організмі 40-річного водія маршрутки виявилося 2,49 проміле алкоголю.

Патрульні склали на громадянина адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Автобус передали перевізнику.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Ха сразу узнали что пьян, а как держиморда сдает анализ так три дня ждите

  2. опiвднi ? а выпивать сутра надо было шоб в обед быть бухим , я тоже могу пива пропустить и за рулём поехать но вечером , и ещё момент когда пассажиры заметили шо он бухой а потом полиция ездила его искала по номеру ,в этот промежуток нельзя было почувствовать шо шото нетак и пойти домой ?

  3. А что Женя первый раз пьяный за рулём? Или если лицо сделали невидимым то его никто не узнает?

Back to top button