Кримінал

Батько різонув свою сп’янілу доньку

Днями до поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про госпіталізацію 47-річної жінки.

Медики діагностували в неї колото-різані рани.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Із місця проживання карета швидкої медичної допомоги доставила до приймального відділення лікарні 47-річну чернігівку з колото-різаною раною черевної стінки та алкогольним сп’янінням. Пацієнтку помістили до реанімації.

За орієнтуванням чергової частини на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські міського відділу.

У ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що цього дня в квартирі потерпіла разом зі своїм співмешканцем і батьком розпивала спиртні напої. Між жінкою та батьком виникла суперечка, що переросла у бійку. Жінка почала лупцювати старого, і той, захищаючись, схопив кухонного ножа та встромив його доньці в живіт. Побачивши, що накоїв, батько викликав «швидку» та поліцію.

Чоловіка затримали та на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button