Кримінал

«Базарному» крадію винесуть вирок

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом грабежу та крадіжки.

Встановлено, що наприкінці квітня поточного року зловмисник, перебуваючи на ринку «Хітринок» у м. Чернігові шляхом вільного доступу з прилавка таємно викрав мобільний телефон марки «Samsung» Galaxy J3.

Про це повідомляє Чернігівська місцева прокуратура.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, у травні поточного року, перебуваючи на ринку «Центральний» у м. Чернігіві, в одному із кіосків з-під прилавка вітрини вказаного кіоску з коробки таємно викрав грошові кошти в сумі понад 1 500 грн.

Також на початку червня поточного року зловмисник, перебуваючи на ринку «Центральний», з пластикового контейнера, що знаходився на торговельному прилавку, відкрито викрав грошові кошти в сумі 2000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій викрав з квартири сіверянки чималу суму грошей

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція статті за ч.2 ст. 185 КК України передбачає покарання у виді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Санкція статті ч.2 ст. 186 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Ще статті по темі

Back to top button