Кримінал

Бійці роти «Чернігів» в АТО затримали ймовірних спільників терористів

За наказом командування оперативно-тактичного угрупування «Маріуполь» поліцейські спецпризначенці з Чернігівщини провели результативне відпрацювання населеного пункту Мар’їнка.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікаціїполіції Чернігівської області

Оперативна обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою. Противник продовжує провокаційні обстріли та демонстраційні дії з метою створення передумов для звинувачення Української сторони у порушенні оголошеного перемир’я. Це, в свою чергу, автоматично розцінювалося б як порушення Мінських домовленостей.

За даними розвідки, значно збільшилась активність диверсійно-розвідувальних груп противника та окремих осіб, можливо, причетних до терористичної діяльності.

Виходячи з цього, командир оперативно-тактичного угрупування «Маріуполь» віддав бойове розпорядження щодо перевірки населеного пункту Мар’їнка. Це завдання отримали бійці роти спецпризначення «Чернігів», які перебувають в зоні АТО, а також аналогічні спецпідрозділи поліції з Івано-Франківська та Харкова. Також в рейді участували співробітники СБУ та збройних сил.

За результатами відпрацювання населеного пункту спецпризначенці разом з працівниками СБУ затримали одного громадянина України з «паспортом» так званої ДНР. Крім цього, було затримано двох осіб за обґрунтованою підозрою щодо причетності до незаконних збройних формувань.

Дані громадяни були передані відповідним службам для остаточного з’ясування мотивів та мети їхнього перебування у цьому населеному пункті.

Ще статті по темі

Back to top button