Кримінал

BMW на швидкості злетів із дороги та врізався в дерево: на Чернігівщині в ДТП загинули двоє людей, четверо травмовано (Фото)

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП в Ніжинському районі. 13 липня близько опівночі на автодорозі Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин поблизу Ніжина сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

23-річний водій автомобіля BMW у нетверезому старі рухався автодорогою Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин зі сторони села Зруб у напрямку міста Ніжин. На швидкості водій не впорався з керуванням і на заокругленні дороги вліво виїхав за межі проїзної частини дороги у кювет. В подальшому автівка перекинулась і зіткнулась із придорожнім деревом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в річці Рать знайшли тіло дворічного хлопчика, якого добу шукали рятувальники

Унаслідок ДТП водій і його 25-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Ще четверо пасажирів автівки отримали травми та були госпіталізовані до лікарні.

Поліція розслідує обставини автопригоди у межах кримінального провадження за частиною 4 статті 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб).

Правоохоронці звертаються до всіх, хто що-небудь знає про обставини цієї події, повідомити за номерами 068-469-52-39, 073-200-12-31 або «102».

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button