Кримінал

Боєприпаси, вибухові речовини та наркотики: на Чернігівщині викрили чоловіка, який вирощував майже 30 кущів конопель і зберігав наркотики

На Чернігівщині впіймали 52-річного жителя одного з сіл Ічнянської громади, який вирощував коноплю та зберігав наркотики, боєприпаси та вибухівку. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Під час обшуку в чоловіка вилучили коноплі, висушену наркосировину, що схожа на канабіс, порох і бойові частини до снарядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблому воїну з Чернігова, начальнику відділення повітряної розвідки просять присвоїти звання героя України посмертно

Крім цього, на присадибній ділянці чоловіка вилучили майже три десятки кущів рослин, схожих на коноплі, боєприпаси, півтора кілограма пороху, пакети з сухою подрібненою речовиною рослинного походження та сушені рослини конопель.

Вилучене наразі досліджують експерти.

Зловмиснику інкримінують вчинення злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, частиною 1 статті 310 (незаконний посів або вирощування конопель), частиною 1 статті 309 (визначає відповідальність за зберігання наркотиків або психотропних речовин), частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button