Кримінал

Чернігівець має заплатити 17 тисяч гривень за підробку паспорта

Вироком Новозаводського районного суду м.Чернігова 33-річного жителя м.Чернігів визнано винним за підроблення та використання офіційного документа (ч.ч.1, 4 ст.358 КК України).

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що на початку лютого 2021 року неподалік Привокзального ринку у м.Чернігові, чоловік знайшов паспорт громадянина України та вклеїв у нього власні фотокартки  з метою подальшого використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині засуджено інтернет-шахрая

В подальшому, діючи умисно та протиправно, обвинувачений звернувся задля отримання кредиту з підробленим паспортом до відділення одного з банківських установ у м.Чернігові.

Суд повно та всебічно оцінив надані стороною обвинувачення докази у справі та прийшов до висновку про наявність у діях чоловіка складу інкримінованого йому злочину, тобто, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.ч.1, 4 ст.358 КК України.

Враховуючи щире каяття обвинуваченого, активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, судом за вчинений злочин призначено покарання у виді штрафу в розмірі 17000 гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button