Кримінал

Чернігівець на своєму обійсті в облаштованій теплиці вирощував коноплю

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури підрозділом дізнання Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області здійснюється розслідування в кримінальному провадженні за фактом незаконного вирощування конопель (ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Киїнки виготовляв удома наркотики

У ході проведення розслідування, на підставі ухвали суду, 22 жовтня 2020 року, дізнавачами за участі прокурорів та оперативних співробітників Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області ДСР Нацполіції України проведено обшук земельних ділянок, будівель і споруд, які належать жителю м. Чернігова, під час якого виявлено та вилучено рослини коноплі й обладнання для їх вирощування.

На цей час вилучені предмети направлено для проведення відповідних експертиз.

Досудове розслідування триває з метою встановлення причетних до злочинної діяльності осіб, проводяться слідчі (розшукові) дії.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button