Кримінал

Чернігівець незаконно вирощував коноплі та зберігав наркотичні засоби

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції спільно з оперативниками регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю під час обшуку вилучили в жителя Чернігова коноплі та висушену наркосировину.

Оперативники отримали інформацію про те, що 39-річний чернігівець вирощує коноплі елітних сортів у своєму приватному господарстві та зберігає готові до вживання наркотичні засоби.
У процесі обшуку правоохоронці виявили культивовані рослини, схожі на коноплі. Також поліцейські вилучили висушену рослинну речовину, кустарні пристрої для куріння наркомістких речовин, інші речові докази. Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Вилучене віддали на проведення експертних досліджень.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Дізнавач поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури відкрив провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали чоловіка, який уночі стріляв із «травмата»

Після отримання результатів експертиз поліція планує повідомити чернігівцю про підозру за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення чи зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

У разі доведення вини зловмисника йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button