Кримінал

Чернігівець отримав п’ять років позбавлення волі за різанину

Деснянським районним судом м. Чернігова винесено обвинувальний вирок щодо обвинувачення місцевого мешканця, 1989 року народження, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть від руки товариша: різанина на Чернігівщині

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури у судовому засіданні доведено, що 02.05.2018, близько 21 год. 00 хв., обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння біля вхідних дверей до однієї з квартир будинку №10, що по вулиці Рокоссовського в м. Чернігові, в ході сварки, що виникла з мотивів раптово виниклих неприязних відносин, діючи умисно, наніс потерпілому три удари лезом ножа в ділянку тулуба, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді проникаючих колото-різаних поранень з ушкодженням внутрішніх органів, які судово-медичним експертом кваліфіковані, як тяжкі тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Суд погодився з доводами прокурора, що виправлення обвинувачення можливе лише з ізоляцією його від суспільства.

Вирішуючи питання про вид та міру покарання були враховані дані, що характеризують особу обвинуваченого, обставини, що обтяжують покарання, та призначив п’ять років позбавлення волі.

Чернігівська місцева прокуратура

 

Ще статті по темі

Back to top button