Кримінал

Чернігівець сів за ґрати на 6 років за пограбування

Новозаводським районним судом м. Чернігова розглянуто обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно чоловіка, обвинувачуваного у нападі з метою заволодіння чужим майном (ч. 1 ст. 187 КК України). Про це повідомляють у Чернігівській місцевій прокуратурі.

Під час судового розгляду прокурором Чернігівської місцевої прокуратури доведено, що 09.03.2019 зловмисник, перебуваючи ввечері на вул. Промисловій у м. Чернігові, напав на потерпілого з метою його пограбування. Спочатку обвинувачений душив свою жертву, а коли останній впав на землю, ще й побив. Зрозумівши, що потерпілий вже не здатний чинити опір, чоловік заволодів мобільним телефоном останнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали крадія ікони

При ухваленні рішення судом враховано те, що обвинувачений раніше неодноразово вчиняв злочини аналогічного характеру, вчинив тяжкий злочин, не відшкодував заподіяну шкоду.

Вироком суду від 05.09.2019 за вчинений злочин обвинуваченому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі. Набрання вироком законної сили зловмисник очікуватиме під вартою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button