Кримінал

Чернігівець за день обікрав два будинки в Чернігові

Поліція за «гарячими слідами» викрила раніше судимого чернігівця, який за один день обікрав два приватні будинки в обласному центрі.

4 березня близько 15-ї години до поліції звернувся 60-річний мешканець Чернігова. Чоловік повідомив, що до його будинку шляхом відтискання металопластикового вікна проник невідомий і викрав кавомашину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські поліцейські затримали чоловіка, який ошукав пенсіонера

Того ж дня близько 17-ї години 43-річна чернігівка заявила до поліції про те, що з її дому викрадено фотоапарат «Кенон» і відеокамеру «Панасонік». Зловмисник проник до оселі так само – зламавши металопластикове вікно.

За обома фактами слідчий Чернігівського районного управління поліції відкрив провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Того ж дня поліцейські встановили особу причетного до крадіжок – ним виявився раніше судимий 26-річний чернігівець. Поліція затримала молодика в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадене майно вилучене.

Нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення про підозру у вчиненні правопорушення.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button