Кримінал

Чернігівка підробила свідоцтво про шлюб

До Чернігівського відділу поліції надійшли матеріали з територіального управління юстиції в Чернігівській області з приводу використання підробного свідоцтва про шлюб 29-річною чернігівкою.

У ході подальшої перевірки поліцейськими було встановлено, що жінка, за її словами, дійсно замовила через інтернет фіктивне свідоцтво про укладення шлюбу з її знайомим громадянином Індії.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї ошукали чернігівок майже на 12 тисяч гривень

Надалі вона віддала його для офіційного перекладу англійською мовою в один із місцевих центрів іноземних мов. Звідти документ був направлений до управління юстиції, яке встановило, що в базі даних такого документа не існує.

За словами «жартівниці», вона вчинила такі дії виключно для того, аби розіграти свого товариша, мовляв, той затятий холостяк і не хотів із нею одружуватися.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів) – карається штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавця кришки від унітазу обдурили шахраї

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button