Кримінал

Чернігівка просить свідків злочину вийти на контакт

Нещодавно на жительку Чернігова напав невідомий чоловік і зірвав з її шиї ланцюжок з хрестиком. Свідками цього злочину стало кілька людей. Жінка простить свідків вийти на контакт.

«Прошу допомоги. 9 серпня на мене було скоєно напад біля мого будинку по вулиці Єськова. Злочинець зірвав з мене ланцюжок з хрестиком. Одразу викликала поліцію. Я описала нападника і сказала, куди він побіг, але пошуки не дали результатів. В цього злочину є свідки – дві дівчини, які прибігли на мій крик і побігли зі мною наздоганяти злочинця. Також поруч проходили хлопець з дівчиною. Вони його розгледіли. Цим мерзотником скоєно понад 10 таких нападів. Я його впізнала в поліції по фотороботу, але справа зрушить з місця, якщо тільки відгукнуться свідки. Будь ласка! На місці жертви може опинитися кожен! Свідки відгукніться! Мій номер: 050 060 97 95!!! На ЧЕЛАЙН розміщували інформацію про інших жертв – 2 пограбування за 40 хвилин. Це один і той же чоловік», — зазначає жінка.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Это я разыскиваю. Прошу отозваться
    Водителя 26 маршрута, высадившего в 22.15 на Еськова пассажиров, возможно Вы запомнили и сможете описать парня в синей футболке и джинсах.
    Вышедший со мной в белой тенниске мужчина. Возможно Вы тоже сможете помочь, если вспомните этого парня, может Вы видели что он пошел за мной.
    Девушек прибежавших на крик и побежавших со мной следом за злоумышленником.
    Парня с девушкой, мимо которых пробежал этот гад
    Другие люди, которое возможно видели данное преступление.

    Земля круглая и завтра помощь может понадобиться любому из Вас. Не пройдите мимо, есть все шансы наказать урода, если Вы отзоветесь и поможете

Back to top button