Кримінал

Чернігівка вдарила стаканом по голові хлопця у нічному клубі

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова місцеву мешканку, 1991 р.н. засуджено за нанесення легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, чоловіку, з яким у неї трапився конфлікт в одному з нічних клубів міста.

Так, встановлено, що на початку грудня 2019 року обвинувачена відпочивала в нічному клубі «777», де з невідомим чоловіком виникла конфліктна ситуація. На ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, під час словесної перепалки обвинувачена нанесла потерпілому скляним стаканом, який тримала в правій руці, один удар в ділянку голови,  чим спричинила потерпілому легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові обмежили години роботи нічних закладів, на які масово скаржилися мешканці навколишніх будинків

В судовому засіданні обвинувачена вину визнала в повному обсязі, просила суворо не карати.

Судом взято до уваги те, що обвинувачена раніше до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувалась, має на утриманні малолітню дитину 2013 року народження, повністю визнала всі обставини вчиненого, та призначено покарання за ч. 2 ст. 125 КК України у вигляді штрафу в розмірі 1700 грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button