Кримінал

Чернігівка зарізала незнайомця посеред вулиці

Правоохоронці оперативно затримали жінку, яка посеред вулиці  нанесла численні ножові поранення незнайомому чернігівцю. Від отриманих травм він помер.

Ввечері 18 грудня до Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до однієї з лікарень міста доставили чоловіка з проникаючими ножовими пораненнями живота.

Як встановили поліцейські, чоловік з друзями відпочивав в одному з кафе в спальному районі міста. Раптом між 37-річним чоловіком та 35-річною жінкою з іншої компанії виник конфлікт, який переріс у бійку на вулиці. На очах у свідків, жінка схопила ніж і кілька разів вдарила ним суперника в живіт. Чоловіка було госпіталізовано, але через кілька годин він помер в лікарні.

Поліцейські затримали підозрювану в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили у жінки ніж.

Поліція відкрила кримінальна провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button