Кримінал

Чернігівська поліція з’ясовує обставини загибелі чоловіка, знайденого в лісосмузі

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом смерті чоловіка, чий труп з ознаками насильницької смерті знайшли між селами Мажугівка та Якубівка Чернігівського району.

Ввечері 5 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік села у лісосмузі знайдено тіло невідомого чоловіка. Загиблий був напівроздягнений та частково прикиданий землею.

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції та керівництво Головного управління національної поліції в Чернігівській області, керівництво карного розшуку, керівництво Чернігівського райвідділу поліції, прокуратура. На місці події також працював кінолог зі службовою собакою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині у лісосмузі виявлено труп людини

Поліцейські виявили на тілі загиблого чоловіка ознаки насильницької смерті.

Для подальшого дослідження правоохоронці вилучили зразки ґрунту і низку інших речових доказів.

Нині триває судово-медична експертиза. Поліцейські проводять заходи зі встановлення особи загиблого чоловіка. Його прикмети: вік близько 45-55 років, зріст 170-180 см, волосся сиве, коротке. Був одягнений у светр світлого кольору з коричневою полосою спереду, реглан світлий (на рукаві лейба «Адідас»).

Також поліцейські працюють над встановленням осіб, що можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до громадян, які володіють будь-якою інформацією стосовно цього злочину. Зателефонуйте до поліції за номерами у Чернігові: 619-219 (карний розшук ГУНП), 619-001 (чергова частина ГУНП), 3-13-38 (чергова частина Чернігівського районного відділення поліції) або за номером спеціальної лінії 102.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button