Кримінал

Чернігівська поліція затримала жінку, яка 10 років перебувала у розшуку

Десять років тому суд призначив цій громадянці умовне покарання за нанесення нею тяжких тілесних ушкоджень своїй матері, проте засуджена знищила паспорт і надовго зникла.

Як встановили правоохоронці, майже увесь цей час вона жила в Криму, звідки жінку зрештою депортували. Їй довелося повернутися у Чернігів і вести ледь не підпільне життя без документів та під вигаданим на ходу ім’ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках затримали автовикрадача, який перебував у всеукраїнському розшуку

Розшукувана особа втратила пильність, коли святкувала день народження близької людини. Галаслива компанія заважала сусідам й ті викликали поліцію. В процесі перевірки поліцейські з’ясували справжнє ім’я жінки, хоч вона спочатку й намагалася його приховати.

Подальша перевірка показала, що саме ця громадянка десять років тому була засуджена за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень своїй матері. Їй призначили умовний строк, але вона систематично порушувала порядок відбування покарання, тож її мали позбавити волі. Та цього не сталося: жінка чкурнула в Крим. Тепер же, попри десятирічне переховування, їй все одно доведеться відбувати покарання.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button