КриміналНадзвичайні події

У Чернігові п’яний водій вчинив ДТП за участі 4 авто (Фото)

Вчора, близько 19-ї години, один з екіпажів патрульної поліції виявив на вулиці Гончій дорожньо-транспортну пригоду за участі чотирьох транспортних засобів. Через таку масштабну автопригоду утворився затор, тому поліцейські одразу викликали допоміжні екіпажі патрульної поліції.

Попередньо інспектори з’ясували, що 43-річний водій Subaru, рухаючись вулицею Гончою, не вибрав безпечної швидкості та не дотримався дистанції. В результаті сталося зіткнення з автомобілем Renault, який зупинився попереду перед світлофором. Renault, рухаючись за інерцією, зіткнувся з Jeep, а той у свою чергу з Opel. Всі транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На щастя, ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині сталася пожежа автівки

Під час спілкування з кермувальником Subaru охоронці порядку помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у встановленому законом порядку. Результат — 2,57 проміле.

На громадянина склали кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Авто доправлене на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button