Кримінал

Чернігівські патрульні за гарячими слідами виявили двох імовірних грабіжників

5 грудня близько опівночі екіпажі патрульної поліції отримали інформацію від оператора служби «102», що кілька хвилин тому на вулиці Івана Мазепи сталося пограбування.

Двоє невідомих, застосувавши фізичну силу, відібрали в чоловіка мобільний телефон і гроші. У повідомленні також містився опис нападників та зазначалося, що вони побігли в напрямку Центрального ринку. Один патрульний екіпаж негайно виїхав до постраждалого, інші, наближені до місця події, почали відпрацьовувати прилеглу територію.

Про це повідомляютьу патрульній поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд оцінив крадіжку з магазину в штраф розміром 850 гривень

Приблизно за півгодини від моменту отримання інформації про злочин один з екіпажів патрульної поліції на вулиці Ремісничій звернув увагу на двох чоловіків, які за описом були дуже схожими на зловмисників.

Під час спілкування з громадянами правоохоронці звернули увагу, що вони помітно нервують, на запитання відповідають заплутано та взагалі намагаються якнайшвидше закінчити розмову.

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські провели поверхневу перевірку обох громадян, під час якої в одного з них у кишені виявили мобільний телефон. Марка телефону збігалася з тією, що вказав потерпілий. Коли потерпілому показали чоловіків, він упізнав у них своїх нападників, також він упізнав і свій мобільний телефон. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.
47575684_1948996168738057_5397302993622138880_n

Ще статті по темі

Back to top button