Кримінал

Чернігівські поліцейські затримали наркоторговця

Поліція провела санкціонований обшук в помешканні чернігівця, причетного до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Зловмиснику оголошено про підозру.

Про це повідомляє поліція Чернігівщини.

Оперативники Чернігівського райуправління поліції отримали інформацію про чоловіка, який займається торгівлею наркотиками.

Поліцейські задокументували факти збуту психотропної речовини. Згодом відбувся санкціонований обшук вдома у наркодилера та його співмешканки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові чоловік з ножем погрожував жінці зарізати її собаку

В ході слідчої дії правоохоронці вилучили пакети з кристалічною речовиною, прилади для фасування, електронні ваги та пристрої для паління. Речові докази направлено на експертизу.

Чоловіка правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції оголосив зловмиснику про підозру у збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у Чернігові чоловік із ножем погрожував жінці вбити її собаку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button