Кримінал

У Чернігові чоловік з ножем погрожував жінці зарізати її собаку

Сьогодні на лінію 102 звернулася чернігівка та повідомила, що невідомий чоловік тримає у руці ніж та погрожує вбити її собаку. Жінка знаходилась на вулиці Пухова поблизу березового гаю. На місце негайно направили екіпаж патрульної поліції.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Зустрівши поліцейських, заявниця вказала їм на громадянина, який ішов вулицею, що саме він їй погрожував. За її словами, жінка вигулювала у березовому гаю собаку. Чоловік проходив повз, потім дістав ножа і став кричати, що вб’є собаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Взяв подзвонити і тихенько зник з телефоном: у Ічні поліцейські розшукали крадія

Невідомим виявився 67-річний громадянин. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у чоловіка предмет, схожий на ніж, свіжо зняту шкуру тварини та металевий дріт. Чоловік не заперечував факту, що погрожував заявниці, за його словами, йому здалося, що собака хоче його вкусити. Також повідомив, що вполював лисицю і це її шкуру виявили охоронці порядку, а металевий дріт — знаряддя, за допомогою якого він зміг це зробити.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, а також повідомили представника Державної екологічної інспекції, оскільки тварина впольована не лише під час дії заборони, а ще й забороненим знаряддям.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button