Кримінал

Чернігівські поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні малолітньої дівчинки

Оперативники Чернігівського райуправління поліції встановили та затримали зловмисника, що підозрюється у скоєнні пограбування 6-річної дівчинки в Чернігові.

Вчора по обіді до поліції звернулася мешканка Чернігова. Жінка повідомила, що кілька хвилин тому в під’їзді будинку де вона мешкає невідомий чоловік зірвав з шиї її малолітньої доньки шовковий шнурок з золотим хрестиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська прокуратура повідомила про підозру головному редактору окупаційного видання, який публічно закликав брати участь у псевдореферендумі

За викликом на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В ході оперативно-розшукових заходів співробітники відділу кримінальної поліції Чернігівського районного управління поліції встановили, що до злочину причетний 43-річний раніше судимий мешканець Чернігова.

Поліцейські затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану). За таке діяння закон передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Нині триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button