Кримінал

Чернігівські поліцейські затримали серійного крадія

Оперативники Чернігівського райуправління поліції встановили особу зловмисника, який обкрадав дачні будинки чернігівців, здійснив крадіжки речей з двох автомобілів та викрав мобільний телефон у продавчині парфумерного бутіка. Крадію оголошено про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Від червня нинішнього року до поліції надійшло чотири повідомлення від чернігівців про те, що було обікрадено їхні дачні будинки.

Щоразу на місця подій виїздили слідчо-оперативні групи та співробітники кримінальної поліції Чернігівського райуправління поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині посадовець лісгоспу сприяв розкраданню лісу (Фото)

Правоохоронці встановили, що потерпілі на момент скоєння крадіжок перебували на своїх дачах, проте якраз працювали на городі, залишивши дачні будинки незамкненими. Зловмисник заходив до приміщень та викрадав гроші, мобільні телефони, інші цінні речі.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний нероба, раніше судимий за аналогічні злочини.

Окрім цього, правоохоронці встановили, що цей зловмисник причетний також до крадіжок речей з двох автомобілів чернігівців та мобільного телефону у продавчині парфумерного бутіка.

Громадянин зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Частина викраденого майна вилучена та повернута власникам.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури оголосив зловмиснику про підозру у вчиненні низки кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка в умовах воєнного або надзвичайного стану). Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button