Кримінал

Чернігівські поліцейські затримали торгівця наркотиками

Оперативники Чернігівського районного управління поліції викрили 42-річного містянина, який займався розповсюдженням наркотичних засобів. Зловмиснику оголошено про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції отримали оперативну інформацію про те, що місцевий мешканець здійснює протизаконну торгівлю наркотичними засобами. Споживачі наркотиків звертались до наркодилера із замовленнями та отримували від нього «товар» з рук в руки. В ході проведення досудового розслідування та оперативно-розшукових заходів поліцейські двічі задокументували факти збуту наркотиків.

Після документування чергового факту збуту наркотичних засобів поліцейські за силової підтримки роти поліції особливого призначення затримали зловмисника.

Також правоохоронці із залученням кінолога обласної поліції зі службовою собакою провели санкціонований обшук в квартирі наркоторгівця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові поліцейські припинили діяльність двох шахрайських кол-центрів (Фото)

В ході слідчих дій при затриманні фігуранта у нього при особистому обшуку поліцейські виявили та вилучили пігулки, які містять у своєму складі наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон (фенадон), під час обшуку його помешкання — речовину рослинного погодження (канабіс), пристрій для паління, гроші, отримані від злочинної діяльності та мобільний телефон.

Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали наркоторгівця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомив затриманому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальна санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button