Кримінал

Чернігівську грабіжницю засудили до 4-х років позбавлення волі

Деснянським районним судом м. Чернігова здійснювався судовий розгляд відносно раніше судимої мешканки м. Чернігова за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 186, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 357, КК України (грабіж, поєднаний із проникненням у житло, та викрадення офіційного документа).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військового засуджено до 3 років ув’язнення за повторне ухилення від служби

Органом досудового розслідування встановлено, що у січні 2020 року обвинувачена, діючи спільно з невстановленою слідством особою, прийшовши до квартири своїх знайомих, почала сильно стукати у вхідні двері, поки власниця житла не відчинила їх. Після цього зловмисники вбігли до квартири та, заподіявши кілька ударів жінці, яка перебувала в гостях, відкрито заволоділи грошовими коштами, 3 мобільними телефонами та банківськими картками, що належали власниці та її співмешканцю.

За принципової позиції державного обвинувача вироком Деснянського районного суду м. Чернігова зловмисницю визнано винною в інкримінованих їй кримінальних правопорушеннях і призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button