Кримінал

Чернігівці реалізовували незаконні цигарки (Фото)

Слідчо — оперативними заходами, проведеними у рамках досудового розслідування по кримінальному провадженню зареєстрованому за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів), викрито діяльність групи мешканців обласного центру, які займались незаконним ввезенням тютюнових виробів та їх масовою реалізацією на митній території України.

Підприємливі ділки, використовуючи в якості інформаційної реклами мережу Інтернет, задіяли у своїй злочинній схемі різноманітні поштові служби доставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні в подвійній стелі вантажівки знайшли контрабандні цигарки (Фото)

Фальсифікована та контрабандна тютюнова продукція також реалізовувалась через ринки Чернігова.

При документуванні злочинної діяльності застосовувались слідчі дії, які дали змогу виявити основні місця накопичення, зберігання та реалізації контрафактної та контрабандної продукції, а також весь ланцюг постачання такої продукції від оптового постачальника до кінцевих роздрібних продавців.

Під час проведення обшуків з незаконного обігу вилучено більше 17 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку встановленого зразка вартістю понад 855 тисяч гривень, а також транспортний засіб, що використовувався для транспортування фальсифікату.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button