Кримінал

Двох жителів Прилук засуджено за крадіжку у великих розмірах

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно двох мешканців м. Прилуки, які в жовтні 2019 року заволоділи майном потерпілого на суму більше 250 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вироком суду призначено покарання чернігівцю за крадіжки речей з камер схову магазинів

Як встановлено в судовому засіданні, два обвинувачених, 1985р.н. та 1988 р.н. відповідно, мешканці м. Прилуки, будучи раніше засудженими за вчинення корисливих майнових злочинів, в кінці жовтня 2019 року в одному із сіл Прилуцького району, шляхом пошкодження металопластикового вікна,  проникли до будинку, звідки викрали мобільний телефон, вироби із жовтого металу та грошові кошти, спричинивши потерпілому матеріальних збитків на загальну суму близько 260 тис. грн.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинувачених  у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч.4 КК України, визнана судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 11.03.2020  обвинувачених  визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України та призначено покарання у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено без змін.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button