Кримінал

Чернігівців у Франції затримала поліція

Чернігівських юних спортсменів на чолі з директором КДЮСШ-1 Сергієм Романчуком затримали французькі поліцейські в містечку Дивон-Ле-Бен. Там проходив чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон». Перебуваючи на території гольф-клубу чернігівці прихопили з собою 300 м’ячів для гольфу на загальну суму 1 800 євро. Цей факт підтвердили в українській федерації веслування на човнах «Дракон».

Працівники гольф-клубу викликали поліцію, яка швидко знайшла пропажу. Представникам української федерації довелося втрутитися в ситуацію. Дітей відпустили, м’ячі повернули, але цей інцидент залишив про українців нехороші враження, а представника нашої держави не обрали до керівного складу Європейської Федерації.

Натомість директор КДЮСШ-1 Сергій Романчук повідомив ЧЕline, що сталося непорозуміння. М’ячі, через які трапився скандал, чернігівці назбирали в яру, як сувеніри.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Капец! Опозорились по полной программе

  2. жлобы эти лягушатники. Жалко им что ли? за эвро удавятся. А если и правда дети подумали, валяется где попало, возмем на сувенир. Может наши и опозорились, но все же французы тоже . Раздули дело прям капец. не понимают они загадочную славянскую душу.

  3. А вообще будет , что вспомнить. Приключения «итальянцев» во где они там были, а да містечко Ді-Вон-Ле-Бен. Слили наших спортсменов. Хотя одного не пойму зачем столько мячей? Друзьям, родственникам? Вместо магнитиков. Или в Чернигове гольф клуб есть?

Back to top button