Кримінал

Черніговом роз’їжджав п’яний харків’янин

Учора в Чернігові екіпаж патрульної поліції, який контролював швидкісний режим транспортних засобів, зупинив автомобіль BMW 735. Вимірювальний прилад зафіксував, що автівка рухалася зі швидкістю 100 км/годину.

Керував BMW 35-річний харків’янин. Під час перевірки з’ясувалося, що чоловік не має право керувати транспортним засобом.

Від самого початку спілкування поліцейські помітили у водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 3,18 проміле, що у 16 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на водія кілька адмінматеріалів, а саме: за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху), ч. 2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) та ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій пропонував патрульним хабар (Відео)

Того ж вечора патрульні отримали інформацію про ДТП на вулиці Гребінки — мікроавтобус Volkswagen Transporter пошкодив паркан приватного обійстя та поїхав з місця пригоди. Свідок події надав поліцейськім ґрунтовну інформацію.

За короткий час авто за орієнтуванням виявили та зупинили. Транспортний засіб мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. За кермом перебував 43-річний чернігівець. Водій не заперечував, що керував авто під час автопригоди.

Кермувальник мав явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте він категорично відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку. Також з’ясувалося, що чоловік вже позбавлений права керування транспортними засобами за аналогічне правопорушення і цей термін ще не збіг. Охоронці порядку склали всі відповідні адмінматеріали.

Наразі на обох водіїв чекає суд. Керуйте відповідально. Пам’ятайте, що кермо і алкоголь несумісні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button