Кримінал

Поліція каже, що у Чернігові зменшилася кількість грабежів

Минулий 2019 рік за кількістю злочинів у Чернігові принципово не відрізнялася від попередніх, ситуація в місті залишається стабільною.

Поліція Чернігова розкрила всі 8 скоєних у місті вбивств, 2 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками.

У 2019 році в Чернігові суттєво зменшилася кількість грабежів – їх зафіксовано 55, тоді як у 2018 році було 123. Поліція ретельно розслідує всі випадки зухвалих пограбувань у місті. Показник розкриття таких злочинів теж зріс у порівнянні з 2018 роком – з 50% до майже 53%. Так само зменшилася кількість розбоїв – минулого року їх зафіксовано 8 проти 11 у 2018.

Одним з найпоширеніших злочинів у місті є крадіжки. Минулого року їх було зафіксовано на 163 випадки менше (усього за рік 2164). Крадіжок з помешкань теж поменшало у порівнянні з попереднім роком на 68 випадків – загалом їх було скоєно 377.

Чернігівські оперативники затримали організовану групу квартирних крадіїв, яким буквально перед Новим роком оголосили про підозру. В результаті проведеної оперативної комбінації кримінальна поліція вийшла на слід зловмисників і затримала групу вихідців з Кавказу.

Також напередодні Новорічних свят чернігівські поліцейські затримали та оголосили про підозру зловмиснику, що вчинив низку крадіжок з автомобілів у Чернігові. За листопад та грудень він обікрав сім автівок в різних районах міста. Злочинцю загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Крім того, співробітники Чернігівського відділу поліції у 2019 році знайшли 99% людей, про зникнення яких заявляли їх близькі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button