Кримінал

Чоловік крав велосипеди у своїх односельчан

Під час судового розгляду встановлено, що житель смт Михайло-Коцюбинське зранку 08.06.2019 проник до господарства сусіда, де намагався таємно викрасти велосипед. Однак його злочинні дії побачив потерпілий, який і затримав крадія на місці вчинення злочину.

На скоєному обвинувачений не зупинився. Того ж дня ввечері проник до подвір’я іншого сусіда, де все ж таки викрав велосипед. Вказаної здобичі чоловіку стало замало, тому через кілька днів він знову викрав велосипед в іншої сусідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдала крадіжка: злодії орудували на Єврейському кладовищі

У судовому засіданні обвинувачений вину, згідно з пред’явленим обвинуваченням, визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому та повідомив суду, що крадіжки вчиняв тому, що йому потрібен був велосипед.

Попри зізнавальні показання обвинуваченого, а також попри те, що викрадене майно повернуто потерпілим, судом враховано, що чоловік 28.02.2019 вже засуджувався за злочини майнового характеру, що свідчить насамперед про небажання чоловіка стати на шлях виправлення. Вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області від 13.11.2019 обвинуваченого засуджено за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 185 КК України та призначено остаточне покарання у вигляді 3 років 1 місяця позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button