Кримінал

Чоловік погрожував вбити співмешканку муляжем рушниці

За процесуального керівництва Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 37-річного жителя с. Грибова Рудня, Ріпкинського району, Чернігівської області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством), з обтяжливими обставинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліграф розкрив брехню жінки, яка замаскувала вбивство під нещасний випадок

Так, наприкінці червня поточного року у денний час обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та знаходячись за місцем проживання у с. Грибова Рудня, Ріпкинського району, Чернігівської області, на грунті раптово виниклих неприязних стосунків, у ході конфлікту зі співмешканкою, діючи умисно та усвідомлюючи свої дії, тримаючи у руках муляж рушниці, приставив його до спини потерпілої та почав словесно погрожувати їй вбивством. При цьому потерпіла сприйняла ці погрози як реальну та дійсну погрозу позбавлення її життя та побоювалась її здійснення.

Обставинами, що обтяжують покарання обвинуваченого, відповідно до ст. 67 КК України, визнано вчинення злочину щодо подружжя та вчинення злочину особою, що перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Довідково: ч. 1 ст. 129 КК України – погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози, карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Джерело: Ріпкинський відділ

Чернігівської місцевої прокуратури

 

Ще статті по темі

Back to top button