Кримінал

Чоловік зухвало пограбував самотню пенсіонерку

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), поєднаного з проникненням у житло, вчиненого повторно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прилуччанин побив вихователя дитбудинку «Надія»

Досудовим розслідуванням встановлено, що 05 червня 2019 року близько 22 години раніше неодноразово судимий мешканець с. Білошапки Прилуцького району з метою викрадення чужого майна прибув до будинку самотньої немолодої жінки, 1937 року народження, в смт Линовиця Прилуцького району, де шляхом відтискання вікна проник до будинку, в якому в цей час перебувала самотня пенсіонерка, та без застосування фізичного насильства відкрито викрав мобільний телефон потерпілої.

Завдяки принциповій позиції сторони обвинувачення, зважаючи на сукупність зібраних доказів, правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 186 КК України, й ухвалою Прилуцького міськрайонного суду від 07.06.2019 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Довідково:

Згідно ч.3 ст.186 КК України, грабіж, поєднаний з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button