Кримінал

Прилуччанин побив вихователя дитбудинку «Надія»

Прилуцькою місцевою прокуратурою за наслідками досудового розслідування скеровано до суду обвинувальний акт відносно жителя Прилуцького району, який у квітні 2019 року вчинив хуліганські дії та наніс тілесні ушкодження одній із вихователів Будинку дитини, що на території м. Прилуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція та прокуратура розслідують факти хуліганства у дитячому реабілітаційному центрі

Як встановлено органами  досудового  розслідування, на початку квітня 2019 року мешканець Прилуцького району, 1980 р.н., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на території  вищевказаного закладу, грубо порушуючи громадський порядок із мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, вчинив сварку з вихователем Прилуцького обласного будинку дитини «Надія» та в ході сварки завдав останній тілесних ушкоджень, які, згідно з висновком судово-медичної експертизи, належать до категорії легких тілесних ушкоджень, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція ч.1 ст. 296 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button