Кримінал

Чоловіка за крадіжку з кав’ярні засудили до 4 років

Деснянським районним судом м. Чернігова розглянуто обвинувальний акт, затверджений прокурором Чернігівської місцевої прокуратури, відповідно до якого мешканець міста Чернігова обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна поєднане з проникнення у приміщення).

Про це повідомляють у Чернігівській місцевій прокуратурі.

У ході судового розгляду обвинувального акта встановлено, що обвинувачений, який уже неодноразово мав проблеми із законом, 4 квітня 2018 близько 3:20, за попередньою змовою з іншою особою, матеріали відносно якої виділені в окреме провадження, маючи злочинний умисел на заволодіння чужим майном, діючи з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, через відкрите металопластикове вікно проникли до кав’ярні «Чайкоф», що знаходиться по просп. Перемоги, буд. 95 у м. Чернігові, звідки таємно викрали дві кавомолки марки «Fiorenzato F 64E» в корпусі чорного кольору, які належать потерпілому, та вартість яких, згідно з висновком судово-товарознавчої експертизи, становить 31 917 грн 85 коп., чим спричинили матеріальну шкоду на вказану суму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловіка засудили на 13 років за зґвалтування падчерки

Суд, дослідивши зібрані докази, дійшов до переконання, що виправлення засудження можливе лише з призначенням покарання, пов’язаного з позбавленням волі.

Прокурором було запропоновано суду призначити обвинуваченому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, що й було відображено в обвинувальному вироку суду.

Ще статті по темі

Back to top button