Кримінал

Напав на бабусю: у Чернігівському районі затримали розбійника

Оперативники відділу кримінальної поліції Чернігівського райуправління поліції впродовж двох годин встановили особу та затримали громадянина, який підозрюється у вчиненні розбійного нападу на мешканку приміського села.

Пізно увечері 12 серпня до поліції звернулася 79-річна мешканка села у Чернігівському районі з повідомленням про розбійний напад на неї. Літня жінка пояснила, що невідомий чоловік до її оселі. Там він, погрожуючи ножем, відібрав у господині заощадження в сумі 3600 гривень, після чого втік.

Про це повідомляє поліція Чернігівського району.

На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції, оперативники відділу кримінальної поліції Чернігівського РУП та управління карного розшуку обласного поліцейського главку, керівництво райуправління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали п’яного кермувальника з підробленими документами

В результаті чітко проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські менш ніж за дві години встановили особу підозрюваного — 44-річного мешканця сусіднього села. Викрадені гроші потерпілої в нього вилучені.

Поліцейські затримали нападника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом злочину слідчий поліції відкрив провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану). Зловмиснику загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button