Кримінал

Давав хабаря: на Чернігівщині чоловік хотів «відмазати» сина

На Чернігівщині правоохоронці затримали чоловіка, який намагався підкупити поліцейського. Про це повідомляють у департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

63-річний чоловік вирішив допомогти сину, який є фігурантом кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 153 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, уникнути покарання за скоєне. Він запропонував слідчому одного з районних відділів поліції Чернігівщини 1000 євро відкупних в обмін на закриття матеріалів провадження відносно його сина.

Оперативники Чернігівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчі поліції Чернігівщини затримали хабародавця в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після передачі поліцейському обіцяної суми. Гроші вилучили.

Наразі за процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури слідчі обласної поліції оголосили йому про підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button