Кримінал

Дебош у Городнянському дитсадку: хуліган побив вікна та меблі

До чергової частини Городнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення, що невідомий зловмисник розбив вікно на другому поверсі міського дитсадку, проник всередину та влаштував там безлад.

Про це ЧЕline повідомили у Сектор комунікації ГУНП в Чернігівській області.

Виїхавши на місце пригоди, поліцейські виявили в дошкільному закладі молодика в неадекватному стані. Для його затримання довелося застосувати кайданки.

Порушником виявився раніше судимий місцевий житель 1994 року народження, який на момент приїзду правоохоронців встиг розбити в приміщенні дитсадка три вікна, троє дверей та кілька дитячих стільчиків.

У парубка взяті аналізи для встановлення стану його алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Відносно правопорушника складено матеріали за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), що передбачає покарання в діапазоні від штрафу до 136 гривень аж до адміністративного арешту на 15 діб.

Суд розглянув адмінпротокол та призначив порушникові покарання у вигляді 10 діб адмінарешту.

На даний час збираються матеріали для відкриття провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

За даною статтею винуватцю вже загрожуватиме покарання від штрафу у п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян аж до обмеженням волі на строк до п’яти років.

Ще статті по темі

Back to top button