Кримінал

Двоє 19-річних жителів Прилуччини систематично обкрадали магазин

Прилуцькою окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно двох мешканців с. Заїзд Прилуцького району.

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачені, юнаки 2002 року народження, в період часу з 02.10.2020 по 24.06.2021, за попередньою змовою між собою, в нічний час, скориставшись відкритою квартиркою вікна магазину розташованого в  с. Заїзд, вул. Михайлівська, 43, скоювали крадіжки продуктів харчування: цигарки, пиво, сухарики, чіпси, тощо, які потім самі і споживали,  кожного разу викрадаючи продуктів на в суму від 390грн. до 450 грн., а всього викрали на загальну суму 8712 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік намагався викрасти замовлення з «Нової пошти»

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинувачених у вчиненні 21-го епізоду крадіжок з вище зазначеного магазину за ч. 3 ст. 185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно, поєднана з проникненням до сховища, вчинена за попередньою змовою групою осіб, визнано судом доведеною.

Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 17.09.2021 обвинувачених визнано винними, та призначено покарання у виді 3-х років позбавлення волі з встановленням іспитового строку тривалістю в 2 роки.

Суд врахував пом’якшуючі вину обставини: щире каяття, а також повне добровільне відшкодування завданої шкоди.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button