Кримінал

Грабіжник відібрав у чернігівця гаманець та обручку

Під час судового розгляду прокурором доведено, що чоловік на початку минулого року ввечері біля одного з будинків по вул. Толстого у м. Чернігові з метою пограбування штовхнув потерпілого, від чого останній впав, після чого наскочив на бідолашного зверху та завдав удару кулаком в обличчя. Скориставшись безпорадним станом жертви, грабіжник у кишені його куртки знайшов мобільний телефон, яким і заволодів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала грабіжників, які відібрали у жителя Ніжина гроші

Набутого злочинним шляхом майна обвинуваченому не вистачило, у зв’язку з чим він притиснув ногою руку потерпілого та зняв із пальця обручку.

У судовому засіданні обвинувачений свою причетність до вчинення злочину категорично заперечив, зазначив, що нікого не грабував, викрадені речі здавав до ломбарду на прохання знайомого.

Разом із тим, судом повно та всебічно оцінено надані сторонами кримінального провадження докази у справі, які остаточно спростували алібі злочинця.

Вироком Новозаводського районного суду м. Чернігова від 20.01.2020 чернігівця засуджено за ч. 2 ст. 186 КК України до покарання у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button