Кримінал

Боровся за iPhone і втік: грабіжнику загрожує суд

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 186 КК України (незакінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник відібрав у чернігівця гаманець та обручку

Досудовим розслідуванням встановлено, що 04.03.2019 близько 21-ї години обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння неподалік буд. 1/15 по вул. Музична у м. Чернігові, наніс один удар кулаком в обличчя потерпілого, а в подальшому, стискаючи шию останнього, намагався заволодіти його мобільним телефоном марки «Apple iPhone 6S 64 Gb». Однак злочин завершити чоловіку не вдалося, оскільки потерпілий чинив активний супротив. Не отримавши бажаного, обвинувачений втік з місця пригоди.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні передано до суду для розгляду справи по суті. У разі визнання чоловіка винним йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button