Кримінал

Гру закінчено: поліція закрила гральний заклад (Фото)

Після отримання оперативної інформації, що в Прилуках усупереч вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» працює гральний заклад, поліція провела там санкціонований обшук.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Так, у рамках кримінального провадження, відкритого слідчими поліції області за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), працівниками управління захисту економіки в Чернігівській області спільно з поліцейськими ГУНП у Чернігівській області та відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури в Прилуках по вулиці Вокзальній було викрито гральний заклад, де, порушуючи вимоги Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавались послуги у сфері грального бізнесу на комп’ютерах-симуляторах.

Згідно із законом, організатору незаконного бізнесу загрожує штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 18 системних блоків комп’ютерів, 17 моніторів до них, 16 флеш-накопичувачів, 3 камери відеоспостереження, грошові кошти в сумі 4 тисячі гривень та документацію, в якій відображена діяльність грального закладу. В приміщенні знаходилися двоє адміністраторів і гравець, особи яких встановлено.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Только в центре Чернигова минимум 5 «золотих підков», все о них знают и ничего…продолжают работать. Наверное полиции лотерейные билеты каждый день бесплатно выдают)

  2. граждане,за кого они нас принимают???за последние 2 года нету ни одной улицы Деснянского района,
    где бы не было этих автоматов,лучше вообще молчали бы вообще!!!На пример,даю наводку, пр-т Мира 51 (Мегацентр) думаю найдете))))мудаки!!!+

Back to top button