Кримінал

Ґвалтівнику світить максимальний строк позбавлення волі

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні та вручено обвинувальний акт місцевому мешканцю, якого обвинувачують у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства та погрозою його застосування щодо неповнолітньої та у статевих зносинах із неповнолітньою, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 153 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині зґвалтували неповнолітню дівчинку

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28.04.2018, близько 18-ї години 00 хвилин, мешканець м. Чернігова, 1976 року, який, починаючи з 1994 року шість разів засуджувався за вчинення злочинів різного ступеню тяжкості, зокрема востаннє у 2007 році за вчинення зґвалтування та грабежу, проїжджаючи на велосипеді неподалік садового товариства, що розташоване поблизу с. Полуботки Чернігівського району та області зустрів раніше незнайому неповнолітню потерпілу.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, спрямований на задоволення статевої пристрасті, діючи повторно, схопив неповнолітню та потягнув до схилу узбіччя 150-го кілометру автодороги М-01 «Чернігів – Київ – Нові Яриловичі», поблизу с. Деснянка, Чернігівського району та області, де змусив потерпілу вступити з ним у статеві зносини неприроднім і природнім способом.

Намагаючись подолати опір, який чинила під час зґвалтування потерпіла, підозрюваний застосовував до останньої фізичне насильство у вигляді умисного нанесення рукою ударів в ділянку голови та смикання за волосся, а також погрожував ножем.

Чернігівська місцева прокуратури, реалізуючи повноваження публічного обвинувачення, у суді наполягатиме на призначенні обвинуваченому покарання у вигляді максимального строку позбавлення волі, передбаченого санкціями ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 153 КК України.

Наразі обвинувачений утримується в ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. А шо это за неприродный способ? Гей парады это природно, гомосеки это супер, а тут вдруг неприродный способ. Это кудой?

  2. Не попросить наша конечна прокуратура максимального строку! Обдєлаються і як завжди по мінімуму попросять щоб в суд прокурору менше ходить і менше доказувати!

  3. Жаль у нас за такое нету смертного приговора,меньше бы дурни в голове у людей было

Back to top button