Кримінал

Із хусткового гаманця 82-річної бабусі поцупили 600 гривень

До чергової частини Прилуцького відділу поліції ГУНП у Чернігівській області надійшло повідомлення від 82-річної пенсіонерки, що поблизу залізничного вокзалу невідома зловмисниця відкрито заволоділа її грошима.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

На місце події терміново вирушила слідчо-оперативна група в повному складі. У ході перевірки поліцейськими було встановлено, що в потерпілої на місцевому ринку неподалік залізничного вокзалу невідома жінка відкрито заволоділа 600 гривнями.

Як встановила поліція, під час базарування нападниця помітила немолоду громадянку, дочекалася, доки та розрахувалася за товар, поклала гроші в хустину, а потім до сумки. Не гаючи часу, зловмисниця підійшла до жертви та відкрито викрала хустину з грошима, після чого почала тікати з місця злочину.

Опитавши свідків події та отримавши орієнтовні прикмети нападниці, поліцейські розпочали пошуки зловмисниці. У результаті злагоджених дій та вжитих оперативних заходів працівники Прилуцького відділу поліції затримали грабіжницю. Нею виявилася 27-річна раніше судима місцева жителька.

У зловмисниці виявлена частина грошей, які повернули власниці. Підозрювана затримана та доставлена до Прилуцького відділу поліції, де вона надала правдиві свідчення.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком до чотирьох років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button