Кримінал

«Картавого блогера», що знущався над безхатьками, примусово лікуватимуть

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганські дії, що супроводжувалися нанесенням побоїв потерпілим,  із застосуванням пристрою, призначеного для розпилювання сльозоточивого газу, застосуванням вогнепальної зброї).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у вересні 2019 року місцевий мешканець, 1997 року народження, знаходячись на перехресті вулиці Єлецької та проспекту Миру в м. Чернігові, під приводом ймовірного зайняття потерпілими жебрацтвом, знімаючи свої дії на відео, спочатку висловлювався нецензурною лайкою в бік двох потерпілих, потім дістав з кишені своєї куртки пристрій для розпилювання сльозоточивого газу і почав розприскувати ним в обличчя останніх. В подальшому, чоловік наніс менше чотирьох ударів в область тулуба одному з потерпілих. Крім того, з метою залякування потерпілих, місцевий мешканець дістав револьвер та погрожував його застосуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція оголосила про підозру «картавому блогеру», який знущався над безхатьками

Продовжуючи свою злочинну діяльність, у вересні 2019 року в нічний час, знаходячись в одному з розважальних закладів м.Чернігова, висловлюючись нецензурною лайкою, знімаючи свої дії на відео, дістав револьвер, та направив його в бік потерпілої, після чого не реагуючи на зауваження потерпілої та інших присутніх осіб, відвів револьвер в сторону від останньої та здійснив два постріли в стелю.

Досудовим розслідуванням встановлено, що кримінальні правопорушення вчинено у стані неосудності, у зв’язку з чим до суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно молодика.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button