Суспільство

Поліція оголосила про підозру «картавому блогеру», який знущався над безхатьками

Правоохоронці Чернігівського відділу поліції оголосили про підозри у вчиненні двох кримінальних правопорушень за фактами хуліганських дій місцевого жителя, який вважає себе блогером особливого ґатунку.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області у Фейсбуці.

Агресивний чернігівець зухвало поводився у розважальних закладах та на вулицях міста. Зокрема, спровокував конфлікт з жінками у нічному клубі в центрі Чернігова. Також він чіплявся до двох чоловіків старшого віку неподалік Валу. На своїх жертв хуліган направляв предмет, схожий на пістолет, пирскав у їх бік сльозогінним газом та бив ногами. Всі свої дії зловмисник фільмував на камеру та розповсюджував в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іншопланетний масон тероризує Чернігів: поліція взялася за справу «картавого блогера»

Поліція вилучила у хулігана пістолет під патрон Флобера. Це зброя травматичної дії, яку зловмисник націлював на людей, перебуваючи у публічних місцях. Хоча дозвіл на цей пістолет не потрібен, він може становити загрозу здоров’ю людини при пострілі впритул.

За декількома заявами громадян поліція розслідує провадження, відкрите за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). В майбутньому суд може позбавити зловмисника волі на строк від трьох до семи років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button