Кримінал

Колишню начальницю ГУ Держгеокадастру у Чернігівській області підозрюють у неналежному виконанні службових обов’язків

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишній начальниці Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області за фактом неналежного виконання службових обов’язків, що призвело до безпідставної безоплатної приватизації земель сільськогосподарського призначення (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, підозрювана внаслідок неналежного виконання службових обов’язків у 2019 році допустила без належних підстав безоплатну передачу з державної у приватну власність двох земельних ділянок, призначених для ведення особистого селянського господарства площею 4 га, розміщених на території Коропського району Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привласнили дизельне пальне комунального підприємства: повідомлено про підозру трьом учасникам організованої злочинної групи

Загальна вартість незаконно переданих земель сільськогосподарського призначення становить понад 800 тис. грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими п’ятого слідчого відділу (з дислокацією у місті Чернігові) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button