Кримінал

Підозрюваним у вбивстві поліцейського на Масанах обирають запобіжний захід (Фото)

Правоохоронці затримали молодиків, що причетні до побиття двох співробітників поліції. Внаслідок тяжких травм голови один поліцейський помер на місці, другого госпіталізовано. Поліція направила до суду матеріали клопотань щодо обрання запобіжного заходу.

2 жовтня близько 1-ї ночі на вулиці Незалежності в Чернігові група молодиків спортивної статури в ході раптового конфлікту завдала тілесних ушкоджень двом співробітникам поліції. На момент інциденту обидва поліцейських перебували у відпустці та були у цивільному одязі.

Попередньо відомо, що одному з поліцейських завдали понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події. Другого поліцейського зловмисники побили та у непритомному стані пограбували. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство поліцейського на Масанах: з’явилося відео з камер спостереження (Відео)

Відкрито кримінальне провадження за п.12 частини 2 статті 115 (умисне вбивство, скоєне за попередньою змовою групою осіб) та  ч. 2 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

В ході невідкладних слідчих дій правоохоронці доставили до Чернігівського районного відділу поліції шістьох молодиків.

Чотирьом з них, які безпосередньо завдавали тілесні ушкодження поліцейським, 3 жовтня слідчі повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства. Підозрювані – чернігівці, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому – 18.

Також поліція повідомила про підозру у скоєнні грабежу 32-річному чернігівцю, який забрав сумку одного з потерпілих.

Підозрюваних поліція затримала в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває розслідування, у ході якого поліція встановлює всі обставини події та роль кожного у скоєнні злочинів.

Наразі в Деснянському районному суді  Чернігова відбувається засідання щодо обрання запобіжних заходів усім підозрюваним.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button