Кримінал

Конфлікт між подругами у Прилуках скінчився розбійним нападом

До чергової частини Прилуцького відділу поліції звернулася із заявою 42-річна прилучанка, яка повідомила, що на неї напав невідомий та відкрито заволодів мобільним телефоном, прикрасами та грошовими коштами.

Про це повідомили в секторі комунікації ГУНП в Чернігівській області.

Як повідомила потерпіла, невідомий напав на неї ззаду та наніс тілесні ушкодження. Від отриманих ударів жінка знепритомніла, а коли прийшла до тями, то виявила відсутність мобільного телефону, срібних сережок з позолотою та 500 гривень.

По допомогу жінка звернулася до поліції. Потерпіла розповіла, що напередодні у неї виник конфлікт з 32-річною прилучанкою. Жінка припустила, що нападницею могла виявитися дана громадянка.

В ході проведення заходів кримінальна поліція оперативно знайшла свідків даного злочину та встановила, що на заявницю здійснила напад 32-річна раніше судима прилучанка.

Наступного дня нападниця здала свою здобич до місцевого ломбарду, а отримані гроші витратила на власні потреби.

Кримінальна поліція затримала зловмисницю та доставила її до Прилуцького відділу поліції, де та надала правдиві свідчення.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі зловмисниця перебуває на особистому зобов’язанні (підписці про невиїзд).

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button